This website requires JavaScript.
Головна
Каталог продукції
Меню

Є запитання? Телефонуйте:

Прийом онлайн замовлень:
пн-нд: з 9.00 до 18.00

img

MUST HAVE - КРАЩИЙ ТРИКОТАЖ ДЛЯ СПОРТУ

MUST HAVE - КРАЩИЙ ТРИКОТАЖ ДЛЯ СПОРТУ
img
Автор
Макс Торос
2022-07-31
Читати: 3 хв

Заняття спортом завжди супроводжуються травмами і мікротравмами. Під час виконання вправ Ваші м'язи та суглоби зазнають підвищеного навантаження. Результатом запущених мікротравм, які Ви не завжди в змозі відчути, стає більш серйозне порушення і пошкодження суглоба. Використання спеціальних аксесуарів для спорту знижує ризик отримання будь-яких пошкоджень. Один із таких видів інвентарю - бандаж, виготовлений із компресійного трикотажу, застосовується повсюдно в різних видах спорту.


Роль компресійного трикотажу в тренувальному процесі

Назва "бандаж" перекладається як підтримка, саме вона необхідна суглобу під час постійного навантаження, під час виконання багаторазових повторень, наприклад, присідань, згинань і розгинань, стрибків та інших популярних вправ.


Найпоширенішими спортивними бандажами вважаються:

  • Для гомілковостопного суглоба;
  • Колінні фіксатори;
  • Ліктьові фіксатори;
  • Для зап'ястя (променево-зап'ястковий суглоб);
  • Різні еластичні бинти з кліпсами і кріпленнями.
  • Для кожного виробу передбачена своя конструкція і додаткові вставки, наприклад, силіконові вставки, ущільнення або ремені.


За допомогою перерахованих вище спортивних аксесуарів зміцнюються не тільки суглоби, а й м'язи, зв'язки. Бандажі компанії Торос-Груп виготовлені з довговічного трикотажу на сучасному обладнанні, для кожного суглоба Ви знайдете необхідний аксесуар на сайті компанії.


Ціна на бандаж і гарантія якості

У процесі підбору необхідного виробу Ви зіткнетеся з десятками різних пропозицій, як же вибрати? На що звертати увагу?

Ці питання найбільш поширені на просторах інтернету. Ось кілька порад, які допоможуть Вам при виборі.


Купуйте компресійний трикотаж від виробника - Ви не переплачуєте за товар, адже в роздрібних магазинах ціна буде вищою на 15-30%.

Купуйте ортопедичні вироби виключно у фірмових магазинах або авторизованих точках. Наявність необхідних документів і сертифікатів якості гарантує заявлений результат.


Ціна не повинна бути дуже низькою - безліч дешевих підробок з Китаю прослужать лише кілька місяців активних навантажень, а подальший термін експлуатації не будуть виконувати поставлене завдання.


Крім перерахованих вище рекомендацій обов'язково варто почитати відгуки реальних покупців, рекомендації спортивних тренерів і лікарів. Турбота про суглоби - найважливіше завдання сучасного спортсмена. Компресійний трикотаж створений, щоб запобігати можливим травмам суглобів і полегшувати можливий дискомфорт у разі вже наявних проблем. Користуйтеся спортивними бандажами і будьте здорові!